Målkalas och tre poäng mot Köping

Lindlöven kom ut i ett virvlande tempo direkt från första nedsläpp och gjorde 1-0 redan efter 1.46 genom Joel Kiirikki framspelad av Johannes Jämsén samt Filip Barklund. 2-0 kommer efter 4.58 och då är det Jämsén som hittar nät framspelad av Joshua Karlsson och Leo Klavhed. Lindlöven fortsätter att skapa massor av chanser och det tar till 11.33 innan det blir utdelning igen, denna gång genom inlånade Örebro backen Erik Brenkle assisterad av William Lindgren och Joel Kiirikki. Efter detta fortsätter Lindlöven trycka på men perioden slutar 3-0.

Andra perioden tar Köping över och får press på Lindlöven och efter 38.31 så smäller Marcus Kivelä Karlsson in 1-3 i ett ihåligt Lindlöven försvar. Perioden slutar 0-1 och det ska Lindlöven vara glada för.

Tredje perioden hinner knappt börja innan Lindlöven får ett power play och i det så gör Isak Jonsson 4-1 fint framspelad av Jämsén och Elias Lindgren men redan 1 minut efter reducerar Köping genom Linus Gustavsson. Köping drar på sig en utvisning straxt efter och då punkterar Filip Barklund matchen till 5-2 framspelad av Jämse’n och Jonsson, resten av perioden spelas av och Lindlöven hinner både göra 6-2 genom Isac Jonsson fint assisterad av Anton Widmark samt 7-2 genom Anton Fält ass Tobias Sjökvist och Erik Brenkle.