Defensiv back skriver avtal över två säsonger

Den tidigare Oskarshamnsbacken Daniel Nilsson ansluter till Lindlöven. Avtalet gäller de kommande två säsongerna.

– Det ska bli riktigt skoj att få spela för Lindlöven de kommande två säsongerna! Jag har haft bra dialog med tränarna och fick ett riktigt bra intryck när jag var och hälsade på. De presenterade en genomarbetad plan på hur de ser på Lindlövens framtid och hur jag kan vara med och utvecklas på resan mot HockeyAllsvenskan. Det ska även bli skoj att spel

a ihop med tidigare lagkamrater från juniortiden igen och även lära känna alla nya grabbar i laget. Det känns som att Lindlöven går en spännande framtid till mötes och jag ser fram emot att vara med på den resan, säger Daniel till lagets hemsida.

Förra säsongen var Nilsson mestadels utlånad till Vimmerby, där han noterades för 5 assist på 32 matcher.

Samtidigt väljer Lindlöven att även förlänga kontraktet med försvararen Filip Bergmark. 21-årige Bergmark noterades för 2 mål och 7 assist föregående säsong.

– Filip är en bra tvåvägsback som har stor potential att bli en riktigt toppback i Hockeyettan. Han har utvecklats mycket under förra året och det var synd att han blev skadad i mitten av Allettan. Jag är jätteglad att Filip har bestämt sig att stanna hos oss minst ett år till, berättar tränaren Jussi Salo till Lindlövens hemsida.