Karls tankar inför match: TAIF-Grums

Lördag imorgon och det är återigen hemmamatch för vår del och det är Grums som kommer på besök. När vi var i Grums så slutade matchen 2-0 till oss. Det var en jämn och tight match där vi gjorde tvåan i tom bur med endast 3 sekunder kvar av matchen. Vi förväntar oss en liknande matchbild och det innebär en match i högt tempo och att vi är noggranna med alla små detaljer i spelet.

I o

nsdags var vi i Nybro och spelade och vann med 5-4. Det var sjätte gången vi stötte på varandra denna säsong och det var på tiden att vi tog en seger mot dem. Jag tycker vi åker dit och följer den matchplan som vi lade upp inför matchen. Framför allt är jag nöjd med hur vi startar matchen, vi visar direkt att vi är där för att tävla i varje situation och det har vi med oss genom hela matchen.

Nu ska vi se till att vi följer upp den senaste matchen med en lika bra prestation som vi hade i onsdags. Och jag kan lova att alla grabbar  kommer att göra allt för att laget ska ta de tre första poängen på hemmaplan i Allettan. Och jag hoppas att ni i publiken kommer att ha fokus på att stötta laget så ska vi tillsammans visa hur svårt det är för ett bortalag att komma till Stiga Arena.