Nybrotränaren: ”Killarna är jäkligt sugna”

Äntligen dags för hemmamatch i Liljas Arena! Nybro Vikings möter under onsdagskvällen Mariestad BoIS som kommer på besök och det blir inte vilken match som helst utan Allettans sista match, med chans för Vikings att bli seriesegrare. Nybro kommer senast från en seger borta mot Skövde IK medan Mariestad kommer från en vinst hemma mot Halmstad Hammers.

Datum: Onsdag den 19 februari.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dina tankar om morgondagens match mot Mariestad?

– Det kommer att bli en tuff match imorgon mot Mariestad. Jag hoppas att vi ska kunna höja oss ett snäpp till jämfört med hur vi spelade i den senaste matchen mot dem. Och då gäller det att höja sig rent allmänt på alla plan.

Vad tar du med från senast matchen mot Skövde?

– Vi var stabila och tålmodiga. Det var stabilt bakåt och ett hårt jobbande lag. En match som jag till slut tycker att vi vinner rättvist.

Hur är känslan i laget inför morgondagens match när mycket står på spel, är det mycket nerver för killarna?

– Jag skulle inte säga att det känns nervigt, utan killarna är faktiskt jäkligt sugna, hela laget tycker att det ska bli roligt att gå ut och spela denna matchen. Vi kommer att göra vårt yttersta imorgon och så får vi se sen vart vi hamnar. Får vi med oss tre poäng så är det bra, men vi får utgå från vilket läge det än blir.

Läget i truppen?

– Det jag kan säga är att Viktor Lennartsson är tillbaka, så det blir ytterligare en pjäs som ansluter. Det är bara Jesper Mångs som vi väntar in nu.

Lycka till i morgondagens match mot Mariestad!

– Tack så mycket!