Vinst och hattrick av nyförvärvet

Lindlöven vann kvällens bortamatch mot Vallentuna med 3-5.

Det var Lindlöven som började bäst och gjorde även 0-1 efter dryga två minuter genom Alexander Kovalonok. Efter målet hade Lindlöven en period där man spelade runt och gick ner i tempo men efter att Dufåker tog en time out efter ca tio minuter blev det bättre fart och ett rakare spel vilket ledde till att man kunde öka ledningen till 0-2.

Lindlöven började även andra perioden bra och kunde öka ledningen till 0-3. Efterhand fick Vallentuna mer att säga till om och innan perioden var slut hade man reducerat till 2-3.

I den tredje perioden tog Lindlöven ledningen med 2-4 efter tre minuter. Vallentuna reducerade återigen till 3-4 efter åtta minuter men 51 sekunder senare kunde nyförvärvet Maksim Semjonovs avgöra matchen med sitt tredje mål.

0-1 Alexander Kovalonok
0-2 Maksim Semjonovs ass D.Berg, A. Kovalonok
0-3 Philip Nyberg ass S.Ahlstöm
1-3 Alex Ek ass V.Andersson, E.Persson
2-3 Marcus Andersson ass A. Jiehage
2-4 Maksim Semjonovs ass A.Toolanen,A.Kovalonok
3-4 Viktor Andersson ass M.Andersson
3-5 Maksim Semjonovs ass A.Andersson, D.Berg