Seger i premiären mot Nyköping!

Årets premiärmatch i ATG Hockeyettan spelades på hemmaplan i Ängevi Ishall mot Nyköpings SK, det nya laget i den västra serien som tidigare tillhört den östra. Det blev en match som innehöll mycket skridskoåkning, kamp och bra målvaktsinsatser.

Coach Lundell sammanfattar matchen:
-”Sköna 3 poäng!
Premiären präglades av hafsigt spel som det ofta blir. Tycker att i första perioden så var det lite avvaktande spel då bägge lagen kände på varandra. Det var 0-0 efter första perioden.
Första delen av andra perioden tar vi kommando och gör också 1-0 genom Kimmy Skogland. Tyvärr kan Nyköping kvittera i mitten av perioden men vi svarar med 2-1 återigen av Kimmy.
Inga mål i den sista perioden som jag tycker vi stänger ner bra.
Vi är otroligt nöjda med vinsten och en skön start på serien.”

Kimmy Skogland gör alltså Forshagas båda mål, varav det matchvinnande målet i boxplay och är tillsammans med Andro Michel i målet de som sticker ut mest i ett annars jämnstarkt och hårt jobbande hemmalag.