Huddinge hockey tar ansvar för miljön

Huddinge Hockey har inlett ett samarbete med Inrego med avsikt att spara på miljöns resurser och samtidigt få in pengar till verksamheten. Inrego är ett företag som arbetar med återanvändning av IT-utrustning och samarbetet kommer gå ut på att samla in använda IT-prylar som inte längre används av våra sponsorer, medlemmar och supportrar. Istället för att det ligger och skräpar vill vi tillsammans med er och Inrego ge dessa prylar ett nytt liv hos någon som behöver den mer. All utrustning som skickas till Inrego och fungerar kommer generera en ersättning som oavkortat går till Huddinge Hockey. Inrego raderar och rekonditionerar enheterna och säljer dessa vidare samt återrapporterar för varje återtag. Återrapporten består bland annat av raderingscertifikat miljöbesparingsrapport som berättar hur mycket koldioxid vi spar på miljön.

Överkonsumtionen av teknik och e-waste är en av de största miljöhoten idag. Inregos mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön. Detta gör Inrego tillsammans med sina kunder, i över 87 länder. Hos Inrego går kvalitet och trygghet hand i hand med miljötänk – därför är dem bäst i test hos tusentals av deras kunder.

5 580 753 Kg koldioxid har Inrego sparat miljön med sina kunder senaste året.

300 000 IT-produkter har Inrego förlängt livet på senaste året.

Mer info kommer om hur DU går tillväga för att lämna in just DIN använda IT-utrustning som du inte längre har nytta av.

Redan nu på lördag kan du ta med och lämna in dina gamla IT-produkter (datorer, smartphones & surfplattor) till Björkängshallen där vi kommer att ha ett förvaringsskåp på plats.

För mer infoformation, besök Inregos hemsida.
https://www.inrego.se