Det är vi som är webb/sociala mediergruppen

Här kommer en liten presentation av oss 4 som jobbar med vår hemsida och våra sociala medier. Vi har bland annat fått in en ny medarbetare, Nora Kristoffersson som ni kommer kunna läsa om längre ner i artikeln.  För övrigt är det vi som varit med tidigare som är kvar i gruppen, Susanna Johansson, Krister Holm och Anna Engström.

Vår plan är givetvis att fortsätta att vara en av Hockeyettans mest aktiva hemsida och sociala medier. Vår tanke är att utveckla den ändå mer, skriva ändå mer, göra layouten och designen ändå bättre och vi hoppas att detta kommer uppskattas av er läsare. Har ni något ni vill att vi skriver om, något ni vill att vi bevakar eller något ni vill ha hjälp med tveka inte att höra av er till oss via Susanna. Mail: [email protected] eller sms 0708-971920.

Presentation av oss fyra:


Susanna Johansson
Susanna är föreningens kommunikatör. Hon jobbar bland annat med våra sociala medier, gör filmade intervjuer med a-lagsspelare inför och efter matcher, är skribent där hon framförallt bevakar junior och ungdomssidan.

”Jag brinner för Mariestad BoIS Hockey och  har gjort i alla år men följer även hockey i allmänhet. Kollar givetvis vårt a-lag men tycker det är lika kul att gå upp till Mariehus Arena och se en junior eller ungdomsmatch. Är en sportnörd ut i fingerspetsarna och följer många olika idrotter. För övrigt har jag alltid gillat att skriva och läsa och att umgås med mina barn och barnbarn.”


Krister Holm
Krister är ett välkänt ansikte i Mariehus Arena. Det är han som skriver alla lysande inför-matchen-reportage, matchreferat och spelarintervjuer. Han gör även alla pausintervjuer och även de mycket populära presskonferenserna med båda lagens tränare. Han lägger ner hela sin själ i sitt arbete som skribent på hemsidan.

”Jag är en 50-årig lärare med rötterna i Mariestad men som numera bor i Tibro. Är gift och har två barn som båda går på gymnasiet. Är allmänt sportnördig men mitt stora intresse är Mariestad BoIS som jag följer slaviskt. Förutom att vara skribent i föreningen så bloggar jag på kh-onside.se men då är det om Hockeyettan i allmänhet.”


Anna Engström
Anna är den som står mitt i hetluften under våra a-lagsmatcher då hon vistas mellan de båda spelarbåsen och tar våra fina matchfoton. Hon är även den som står bakom kameran under Kristers pausintervjuer. Ni har säkert sett henne både i biljettluckan och i vår supportershop också.

”Jag är 28 år och är en riktig hockeytok till tjej. Har alltid älskar att pyssla med saker som har med kreativitet att göra. Utöver hockeyn så hänger jag gärna med vänner eller slår på en film och myser hemma.”


Nora Kristoffersson
Nora är vår nya tillskott i gruppen vilket vi verkligen tycker är kul. Ni som följer oss på sociala medier har säkert redan sett hennes bilder som hon designar åt oss. Hon kommer även att jobba som marknadsutvecklare och bland annat lägga upp en digital strategisk plan. Vi hälsar Nova välkommen till vår grupp!

”Jag är 22 år gammal. Studerar media och kommunikation med inriktning visuell kommunikation och design på Karlstads Universitet. Min fritid, utöver studierna, går främst åt till att umgås med vänner och familj. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Mariestad BoIS Hockey som varumärke!”