Nu kör vi en nystart av supporterspelarkontot!

Anledningen till det är att BoIS sportchef Calle Johansson är ute efter spelare som verkligen tillför, som egentligen är för bra för hockeyettan. Spelaren som kan vara den som kan göra att vi istället för att ramla ur i playoff 3 går hela vägen. Nu vet vi vem Supporterspelaren 2020/2021 är, Oliwer Fjällström. Vi hoppas ni vill fortsätta vara med att skänka nu när ni vet vem spelaren är.  Hur kan vi då bidra?
Köp grillkol av Oxarna
Oxarna säljer grillkol där all förtjänst går till supporterspelaren. 7,5 kg grillkol eller grillbriketter av högsta klass (Skogens) kostar 145 kr varav 50 kr går till supporterspelarinsamlingen. Beställa gör ni genom att maila gustaf@partytalt.net.
Buda hem Lucas Larssons tavla.
Swisha valfri slant
Swisha till nummer 1230776526. Ange ditt namn i kommentarsfältet om du vill ha med det på listan över givare.
Sätt in på bankgiro
Bankgironr: 5506-5411. På samma sätt där anger du supporterspelaren samt ditt namn om du vill ha med det på listan.
Bli månadsgivare
Som månadsgivare så bidrar du med minst 100:- i månaden vilket betyder att du på 1 år stödjer oss med 1200:- vilket kan låta som väldigt små pengar inom den moderna ishockeyn. Men om du ser dig som en pusselbit av flera personer så ser du snart att ditt lilla bidrag kan bli väldigt stort. Ställer sig 100 personer bakom att ge 100 kr till detta projekt i månaden så har vi på 1 år 120.000:- att lämna till klubben, 200 personer blir 240.000:- och så vidare. För att bli månadsgivare kontakta kansliet på 0501-12233
Vad får man för det?
Denna gång tänkte vi köra ett annorlunda upplägg på vad du som givare får. Alla som skänker över 100 kr får som tidigare sitt namn på hemsidan om man önskar, men vi kommer också att ha utlottning av fina priser när man når upp till en viss nivå. Varje 100 kronor skänka ger en lott.
Första prisnivån kommer att vara då 15000 kr samlats in. Den är vi nu förbi så nu är det prisnivå två som gäller, 30000 kr. Då kommer en utlottad vinnare att få välja mellan två riktigt fina priser:
1. Ett seriekort på sittplats.
2. Ett restaurangbesök för två där en spelare kommer att vara med er och äta. Ni får alltså chansen att lära känna en av spelarna lite bättre.
Stapeln för insamlingen kommer att uppdateras varje dag! Så se till att hänga på nu så ser vi till att få ett riktigt slagkraftigt Bois kommande säsong. I år är det vår tur att nå allsvenskan!