Så göra vi när vi till play-off går…

Mötet mot Nyköping Gripen blev ett svajigt möte, där Torpet inledde skakigt. Det kändes nästan som man var tagna av stunden, eftersom laget med endast 1 poäng till skulle säkra platsen till play-off mot Hockey Allsvenskan.

Kvällens gigant är #29 Måns Krüger som gör två mål och två assist. I och med det så går han upp i topp på den totala poängligan i hela Hockey Ettan samtidigt som han gör sin bästa säsong poängmässigt någonsin. Missunnsamma skrävlar om att han mött dåligt motstånd, men det gäller ju alla spelare i vår-serierna och ändå visar Måns var pucken ska sitta… gång på gång på gång 🙂

Efter ordinarie matchtid står den 5-5, vilket i och för sig är ett rättvist resultat. Nyköping var bra matchen igenom, men Torpet var vassare stundtals. Den andra perioden är dock bortalagets bästa vilket också periodsiffrorna visar på; 2-0, 1-3, 2-2.

Efter att Torpet jublat klart efter slutsignalen följde en mållös OT och matchen fick slutligen avgöras på straffar. Segeltorp vinner straffrundan och säkrar där med två poäng och är nu ointagliga i toppen på tabellen.