Östersund krossar, upp i topp!

Hemmalagen verkar trygga så här långt, klara segrar på lördagen.

BORLÄNGE-PITEÅ 4-2 (1-1, 0-0, 3-1)

Dennis Hall, Borlänge: -Vi var bättre första två perioderna, sen jämnare i tredje. Många som är bra idag men Ageborg, Erixon, Olsen, Källström- Englund och Mäkitalo var riktigt bra.

Krobbe Johansson, Piteå: Nej, vi kom inte upp i den nivå som jag önskade även om vi tar ledningen i sista perioden så tar vi sen två riktiga skitutvisningar där Borlänge gör mål på bägge. Vi tar ut målvakten i slutet men får då 4-2 i baken.

…………………….

KÖPING-VÄNNÄS 5-1 (1-0, 0-0, 4-1)

Patrik Fagerlund, Köping: -Tja! Tycker att vi gör en bra match rakt igenom. Skönt att en bra prestation över 60 minuter även resulterade i ett bra resultat. Alexander Puurunen och Emil Ericsson blir tvåmålsskyttar och Jonas Eneroth gör en stabil insats i kassen. Men framför allt så gör hela laget en bra insats. Nu är det bara att ladda om inför en tuff batalj imorn mot Piteå.

Mattias Lund, Vännäs: -Nej vi kom inte upp idag i aggressiviteten. Man var inte riktigt beredd att smutsa ner sig. Vart som tvåa in hela tiden på mål för att hitta ett exempel. Sen ska man inte ta ifrån motståndarens insats. De spelar en lurig hockey som vi får problem med. De gör det jävligt bra med det manskap dom ställer upp med.

……………………..

ÖSTERSUND – BODEN (3-0, 3-0, 2-0)

Kjell-Åke Andersson, ÖIK: En match där det mesta gick vår väg men först och främst var det vårt BoxPlay som räddade oss och vi fick luft genom det. När sen PP-spelet fungerade så blev det många mål. Boden hade en mindre bra kväll, de är ju normalt bättre än så här.
Underbart med 2000 pers på läktarna och många väldigt snygga mål.
Roligt för Hudson Michaelis som gör tre mål. Tror jag är värd en liten,liten *** innan sänggåendet!

Robert Nordberg, Boden: Östersund var bättre i allt, de är nr 1.

…………………….

HUDIKSVALL – KALIX 2-1 (2-0, 0-1, 0-0)

Lillis Lövbom, Hudiksvall: -Vi gör en bra första period. Spelar sämre i andra. Sen blir det bara boxplay i sista. Grymt bra boxplay.

Petter Christoffersson, Kalix: -Vi gör ju mål men får de bortdömt kan ej förstå hur, och deras 2-0 är går till historien av lätta mål så de är svårt att komma närmare