PRESSMEDDELANDE från HHC: Ny huvudtränare klar för 2 år!

Bildtext: Pär Langer, sportchef Hudik Hockey, skakar tass med Per Ljusteräng som är ny huvudtränare för HHC säsongerna 2019-2020 & 2020-2021.

Hudik Hockey har idag kommit överens med Per Ljusteräng som ny huvudtränare för HHC säsongerna 2019-2020 & 2020-2021. Per kommer närmast från Tingsryd i HockeyAllsvenskan. Innan dess var han huvudtränare för Kallinge/Ronneby i HockeyEttan under fem säsonger.

– Per är en av de mest meriterande tränarna vi har haft i HHC och har varit verksam på flera olika nivåer. Jag är övertygad att han kan utveckla vårat spel ytterligare en niv

å, säger Pär Langer sportchef HHC.

Per har varit tränare i Division 1/HockeyEttan, Allsvenskan samt SHL under sin karriär.

– Hudik Hockey är ett lag som presterade bra förra året och jag hoppas jag kan hjälpa dem till nästa nivå. Jag var med och mötte HHC för 2 år sedan med Kallinge/Ronneby och det känns som ett lag som har varit med i toppen och även etablerat sig i toppen de senaste åren. Så jag hoppas vi fortsätter på den inslagna vägen, säger Per Ljusteräng.

Klicka HÄR för att se webb-tv intervju med Per Ljusteräng – ny huvudtränare i HHC.

Per Ljusteräng

Född: 680313

Moderklubb: Säters IF

Klubbar (spelare): Säters IF (Div 2), Södertälje (SHL), Sverige U18 & U20, Västra Frölunda (Div 1), Luleå (SHL), Rögle (SHL), AaB (Danmark).

Klubbar (tränare): Sunne (Div 1), Södertälje (Allsvenskan), AIK (SHL), Boden (Allsvenskan), Borås (Div 1 & Allsvenskan), Kristianstad (Div 1), Kallinge/Ronneby (HockeyEttan), Tingsryd (HockeyAllsvenskan).

För mer info gå in HÄR (källa: Eliteprospects)