Stabil insats och en poäng hemma mot Lindlöven

Det blev en riktig nagelbitare då topplaget Lindlövens IF gästade Malung. Lindlövens If vann efter förlängning med 2-3.

Hemmalaget snäppade upp flera steg jämfört med förra matchen mot Nyköpings SK, och utmanade Lindlövens If rejält. Matchen kunde slutat hur som helst men MIF hade rejält med möjligheter att vinna på ordinarie tid.

Lindlövens IF tog ledningen i första perioden efter 10,22, hemmalaget kvitterade genom nr 29 Olsson. Tid 15,50. Assist av Karlsson och Ax.
Skotten i första 12-11.

Andra perioden slutade mållös, där hade Malungs If en straff men lyckades inte näta.
Skotten i andra 8-8.

Lindlövens IF gjorde 1-2 efter 4,51 in i tredje perioden. Kvitteringen kom av Karlsson efter 8,36. Efter det tog MIF kommandot och tryckte ner gästerna rejält. Men inga fler mål gjordes utan matchen slutar 2-2.
Skotten i tredje 12-11.

Förlängningen blev tämligen kortvarig och Lindlövens IF kunde avgöra efter 30 sek.
Skotten i OT 0-1.

Totalt skott 38-31.