Ordföranden har ordet

Slutspurt för vår viktiga inkomstkälla ENKRONAN!

Vi går nu in en viktig vecka för KRIF. Under helgens ungdomsmatcher och A-lagets viktiga match mot Troja/Ljungby på onsdag den 29/1 så kör vi Enkronan, Tvåkronan eller Trekronan. Vi räknar med att denna veckan kommer minst 2500 personer besöka Soft Center Arena och våra olika evenemang.

I dagsläget har vi ca 160 företag eller privatpersoner som har tecknat sig för något av alternativen. Det är så roligt att se att vi har KRIF-anhängare i hela Sverige, det är inte bara Blekingar som ställer upp för KRIF utan vi har flera företag och privatpersoner som kommer utanför länet som vill vara med och gynna oss.

Vi har fått en jättebra respons på vår marknadsföring av Enkronan men vi tar gärna emot fler företag och privatpersoner.  Detta för att föreningen ska känna sig tillfreds med ekonomin.

Ekonomin är en fråga som vi brottas med. Det är inte helt enkelt att få debet och kredit att balansera. Vi för en ständig kamp för att få det att gå ihop. Detta trots stora insatser från sponsorer, marknads och eventgrupp, Panta Mera, våra duktiga ungdomar och dess föräldrar.

Det går bra för KRIF nu! Ja den kommentaren får jag dagligen. Visst går det bra sportsligt. Vårt A-lag har haft en fantastisk inledning av Allettan och ligger i dagsläget på en tredje plats i tabell. Vårt J-18 och J-20 lag och ungdomslag har gått mycket bra denna säsong. Att ligga på topp kostar pengar, mycket pengar. Många och långa bussresor för både ungdomar, J och A-lag tär på kassan, dessutom har vi löner och skatter som ska betalas ut varje månad.

Detta gör att vi är mycket tacksamma till alla som vill bidra och vara med i Enkronan. Än är det inte för sent att vara med. Kontakta mig, Tobbe Karlsson, Per Mattsson eller vårt kansli. Alla bidrag är välkomna.

Ni kan anmäla er till enkronan direkt i formuläret på webben här: https://www.hockeyettan.se/kallinge-ronneby-if/partner/enkronan/

TUSEN TACK TILL ER ALLA FÖR ER STÖTTNING!

Vi syns i SCA!

Hälsningar Conny