Nya spelarkontrakt klara – truppen tar form!

Huddinge Hockey har en lång tradition av att ha duktiga spelare som representerar klubben. I år lär det inte bli annorlunda. Vi har nöjet att presentera ytterliga några spelare och ledare som ansluter till truppen.

Pontus Eltonius
Pontus har valt att skriva på för ytterligare ett år i Huddinge. Klubben är mycket glad över detta då Pontus har en stor kapacitet att vakta buren trots hans unga ålder.
Han visade förra säsongen att han kan vara en målvakt att räkna med när det hettar till, men det syns inte i hans stats då hela laget hade vissa utmaningar i sitt försvarsspel.

Vi välkomnar Pontus till ytterligare ett år och ser fram emot många viktiga räddningar under säsongen!

August Hedlund
Vi är mycket glada över att August har valt Huddinge som sin nästa klubb. August är en ung och lovande målvakt som har utbildats de senast säsongerna i AIK, där han även vaktade målet i 17 matcher i HockeyAllsvenskan, trots att han fortfarande var junior. Målvaktsparet med Pontus Eltonius och August Hedlund tror vi kan bli en riktigt framgångsrik kombination.
Victor Olsson som vi tidigare har skrivit om kommer att vara med i sommartruppen för att sedan lånas ut till Segeltorp under säsongen. Vi är mycket nöjda med denna lösning och ser fram emot att se på när Victor utvecklas i grannklubben.

Fredrik Renström
Klubben har valt att förlänga kontraktet med Fredrik ännu en säsong. Fredrik är ingen främling i Björkängshallen då han har varit i Huddinge sedan han spelade i klubbens J18-lag säsongen 2011-2012. Fredrik är en smart spelare och en spelare om vi känner kommer att hjälpa laget bygga den karaktär som tränare Peter Nylander vill skapa under säsongen.

Christian Blomqvist
Ytterligare en intressant spelare ansluter till Huddinge. Christian har ett antal års erfarenhet av Division 1-hockey trots sina unga 23år. Senast har han spelat i Arlanda (Borlänge), där har lyckades samla ihop hela 50 poäng under säsongen. Säsongen avslutades i Borlänge. Han är en intressant spelare ur många aspekter då han spelar båda forward och center, har bra storlek och är en farlig ”rightare”. Vi ser fram emot att se Christian i Huddinges tröja när säsongen drar igång.

Filip Pilö
Huddinge Hockey är stolta att presentera en ny stor back som motståndarna kommer att behöva tampas med. Filip kommer närmast från SSK. I år blir det hans första seniorsäsong, men han har redan spelat över 20 matcher i HockeyEttan ifjol. Med hans rutin i J20 Superelit och HockeyEttan tror vi att han kommer att blomma ut i Björkängshallen.

Magnus Eriksson – Målvaktstränare
Magnus är redan ett känt ansikte i Björkängshallen. Förra säsongen var Magnus dels assisterande tränare i klubbens U16-lag, men var också en fantastisk tillgång för klubben i rollen som målvaktstränare för ungdomssidan.
Magnus har en gedigen hockeybakgrund där han har spelat i SHL, utomlands och även representerat Tre Kronor. Som tränare har han varit aktiv sedan 2012 med uppdrag i Nacka, TV-pucken och slutligen Huddinge Hockey där han denna säsong ingår som tränare för klubbens J20-lag. Vi är mycket förväntansfulla över vad Magnus kommer att åstadkomma tillsammans med våra elitmålvakter.

Följ lagbygget här: https://www.hockeyettan.se/huddinge-hockey/lag/lagbygget-20-21/