Goiset´s Goalgame – ersätter enkronan

Sponsra antal mål Mörrum gör mot Kalmar.

Mörrum Hockey lanserar ersättaren till sponsormatchen ”Enkronan”. Matchen Goiset´s Goalgame spelas den 4 november mellan Mörrum – Kalmar på Jössarinken. 

En omfattande sponsormatch kommer att spelas nästa onsdag och det är Kalmar HC som kommer på besök. Att sponsra Mörrum Hockey gällande antalet mål sker enligt följande:

Lägsta nivån är 0-1 mål för Mörrum Hockey och max är 5 mål
Privatpersoner A 100 kr max. 500 kr (5 mål för Goiset)
Privatpersoner B 500 kr max. 2 500 kr (5 mål för Goiset)
Företag A 1 000 kr max. 5 000 kr (5 mål för Goiset)
Företag B 2 000 kr max. 10 000 kr (5 mål för Goiset)

Tippa slutresultat, utlottning av fina priser.

Anmälan sker via mail till [email protected] och frågor besvaras 076-0327617. Ange fakturauppgifter samt slutresultat i ert mail.

Nu hjälps vi år att skapa förutsättningar som är väldigt positiva.

Det är extremt mycket som händer i Mörrum Hockey just nu.

Separationen mellan Ungdomsverksamheten och A/J-sektion

I många år har det pratats om att Ungdomsverksamheten och A-sektion på riktigt allvar skall ha helt separerade ekonomier. Under sommaren har en ny ungdomssektion bildats och i samråd med huvudföreningens styrelse arbetat fram en modell och ett arbetssätt som ser till hela verksamhetens fortsatta utveckling. Föreningens huvudstyrelse vill framhålla alla dessa duktiga och engagerade föräldrar/ledare i ungdomssektionens nya organisation. Att genom delaktighet, kunnande och inflytande skapa det engagemang som flödar är imponerande. Vi ser med tillförsikt framtiden an.

Nya träningshallen – unikt anläggning

Den fantastiska träningshallen på nya Jössarinken invigdes i fredags! Vi inom ishockeyn är enormt stolta och glad för den anläggning som Karlshamns kommun och med Per-Ola Mattsson i spetsen byggt för våra föreningar som bedriver verksamhet på området.

En av dem som välkomnar den nya ishallen är vår ordförande Anders Gustavsson;

– För Mörrum Hockey betyder detta att vi kan ta oss in i en helt ny värld och en helt ny framtid, där vi kan fortsätta att producera hockeyspelare på ett helt annat sätt. Det har jättestor betydelse och det är ett historiskt ögonblick, säger han.

Premiär i VIP-en i lördags

Efter många timmars förberedelser och väldigt snabba ryck kunde såväl sittplats som VIP-en fullbeläggas i lördags då Mörrum Hockey firade en fantastisk derbyseger mot KRIF Hockey.

Ny tuffa matcher väntar, men med positiva signaler och stenhårt arbete så kommer vi tillsammans lyfta som ”En förening”.