Dalen: En match att glömma, förlust mot Borås!

Borås vinner fredagsmatchen med 5-2 i vår hemmaborg SkandiaMäklarna Center, en match att glömma, eller att ta lärdom av?
Nu är det bara att blicka framåt,  ny match på onsdag mot Hanhals borta.
Första perioden slutar 0-0 trots två powerplay för Dalen. I Borås första powerplay 2:42 in i andra ringer det bakom dagens Dalen-målvakt Alexander Sundstrand. Borås går därefter upp till en 3-målsledning innan Dalen kan reducera i powerplay, när Dalen sedan får sitt tredje 5 mot 3 läge kommer 2-3. Med några minuter kvar av tredje satsar Dalen allt och plockar målvakten vilket resulterar med 2 mål i tom kasse.  Dalens mål gjordes av Emil Larsson och Johan Grönquist. Matchfakta finns här.