SK Lejon segrade i underhållande tillställning

I kvällens match i ATG HockeyEttan Norra vår besegrade SK Lejon Vännäs HC med 3-1.
Lejon satte högsta fart från start och innan klockan tickat över till 6 minuter hade man gjort två mål.
Första målet gom efter en kamp om pucken framför mål där Alexeander Puurunen var starkast och stötte in pucken som balanserade på mållinjen.
Andra målet var i Power Play där Jim Pesiö mycket snyggt passade Mattias Törnqvist som kunde smälla in pucken i mer eller mindre öppen kasse.
Vännäs reducerade innan pausvilan.
Andra perioden blev ett ställningskrig med mer kamp än skönspel som slutade mållös.

Tredje perioden startade Lejon mycket bra och kontrollerade matchen på ett bra sätt och Törnqvist kunde sätta sitt andra mål för kvällen.
Det var först men fyra minuter kvar när Filip Laine blev utvisad för hemmalaget som Vännäs fick ordentligt tryck på hemmalaget, man tog ut målvakten redan då och skapade många chanser men David Lindgren i målet kom upp stort och med hjälp av ett kämpande försvar kunde freda kassen och inkassera en skön seger och tre poäng.

Publiken på plats fick se en underhållande match som var spännande in till slutsignalen.