Biljettinformation på grund av Publikrestriktioner

Vi lever i väldigt ovissa tider och som ni alla vet påverkar det Nybro Vikings väldigt mycket. I föregående vecka meddelade Regeringen att det tills vidare fortsatt är max 50 st personer på läktaren som gäller. Nedan redovisar Nybro Vikings vilka möjligheterna är i Liljas Arena tillsvidare på matchdag.

Nybro Vikings har drygt 400 säsongskort som är sålda till privatpersoner och företag för säsongen 2020/2021. Vår förhoppning var att alla dessa skulle kunna gå på matcher i Liljas Arena från 1 oktober men så blir alltså inte fallet. Nybro Vikings har jobbat hårt för att göra det bästa möjliga för vår publik och medlemmar. Vi har jobbat fram följande upplägg:

50 platser på sittplatsläktaren

Dessa platser kommer att lottas ut till våra säsongskortstagare (privat och företag) match för match. Vi ser detta som den mest rättvisa uppdelningen. Det vill säga att OM du som säsongskortstagare lottas fram till att gå på till exempel premiärmatchen så finns ej chansen att bli framlottad igen tills då att alla säsongskortstagare har blivit erbjuden* en match var. Här är förutsättningarna:

* När du blir framlottad att gå på en match och tackar ja till detta men ändå inte kommer på matchen, så räknas det ändå som att du har varit på matchen till nästa lottning.

– När lottningen för varje match är klar blir de 50 st framlottade säsongskortsinnehavarna uppringda av föreningens representanter. Om du inte kan gå på den match du är lottad till så har du rätt att tacka nej när föreningen ringer och då vara med vid nästa lottning. Vid lottningen kommer hänsyn att tas till de som sitter med varandra för att ni ska kunna gå tillsammans, vi ser det som en bra service för er som vanligtvis går tillsammans.
– Vi kommer naturligtvis inte kräva någon extra ersättning från dig som säsongskortsinnehavare utan platsen är kostnadsfri.
– Det är viktigt att alla följer Folkhälsomyndighetens restriktioner, läs mer längre ned.

50 platser på Arenahyllan

Nybro Vikings har polistillstånd att servera mat och dryck till 50 st medlemmar på Arenahyllan vid hemmamatcherna. Det är strikta regler som gäller:

– Alla måste sitta ned vid anvisad plats under hela matchen.
– Det är bordsservering som gäller för mat. Detta sker av föreningens personal.
– Baren är öppen hela matchen – serveras vid borden av föreningens personal.
– Matchen sänds via storbildsskärm.
– Vid vissa matcher kan Arenahyllan vara upptagen för sponsorer.
– Föreningen tar endast betalt för mat och dryck. Vi tar ej betalt för entré.
– Det finns inga möjligheter att ta sig in till läktaren. Däremot ser man ut över isen genom glasrutorna.
– Det är viktigt att alla följer Folkhälsomyndighetens restriktioner, läs mer nedan.

På söndag den 4 oktober spelar Nybro Vikings seriepremiär mot Karlskrona HK. För att boka plats på Arenahyllan kan du mejla din bokning till [email protected] eller ringa Johan Hermansson tel 070 482 35 70. Johan svarar i telefon på dagtid. Din plats är bekräftad när föreningen har återkopplat och betalning erlagts.

På söndag den 4 oktober mot Karlskrona HK kommer det att serveras Köttfärslimpa (nötfärs) med kokt potatis och sås till en kostnad av 250:-. Måltidsdryck ingår. Först till kvarn för er som är medlemmar i Nybro Vikings! Det är möjligt att bli medlem i samband med bokning.

Att tänka på:

– Kom i god tid! Vid kö: Håll avstånd!
– För att undvika kontakt med varandra så kommer olika entréer att användas. Det gäller alltså att läsa noggrant på de markeringar som kommer att finnas var du ska gå in beroende på vilken del av Arenan du ska tillhöra.
– På sittplatsläktaren kommer alla att sitta med tre platsers mellanrum, du måste sitta på den sittplats som du blir tilldelad, ståplats är avstängd. Avstånd kommer också att hållas mellan borden på Arenahyllan.
– Om du behöver lämna din plats ber vi dig att undvika tät kontakt med de övriga i publiken.
– Vi ber dig undvika att lämna din plats om det ej är nödvändigt.
– Hela arenan kommer att vara kontantfri.
– Kioskerna kommer att vara stängda, det kommer dock att finnas gående personal som säljer ett begränsat utbud av kioskvaror.
– Samtliga punkter gör vi för att undvika smittspridning och vi hoppas på er fulla förståelse.
– Respektera Folkhälsomyndighetens restriktioner och var rädda om varandra!