Förlust hemma mot Visby

Den första förlusten på full tid inkasserades ikväll när Visby vann med 4-1. Martin Naenfeldt blev ende målskytt för hemmalaget.

Bortalaget tog kommandot i den första perioden. Knappa fem minuter in tog man ledningen med 0-1 på ett friläge genom Eric Winbergh och man ökade också på till 0-2 efter 11.27. Ett kvitteringsmål skulle dock komma från hemmalaget när man fick spela numerärt överläge genom Martin Naenfeldt, med snyggt förarbete av Gabriel Deutsch. Men glädjen ble

v kortvarig då gästerna kunde öka på sin ledning til 1-3 när man fick spela fem mot tre.

Inga mål kom i mittenakten och det skulle dröja långt in i den tredje perioden innan nästa kom. Hemmalaget försökte febrilt att få in reduceringspuck men om inte Filip Lindblad stod i vägen i Visbykassen så sköt man utanför ett i stolpen. I slutet av tredje fick hemmalaget chansen i fem mot tre och man tog även ut målvakten i jakten på en reducering. Istället var det Visby som satte spiken i kistan till 1-4 som därmed blev slutresultatet.

Strömsbro IF – Visby/Roma HK 1-4 (1-3, 0-0, 0-1)
Skott: 25-35 (12-11, 5-13, 8-11)
Utv: 16-16 (4-4, 4-4, 8-8)

0-1 (04:41) Eric Winbergh
0-2 (11:27) Fredrik Sandberg (Carl Ericson, Lukas Carlsson)
1-2 (15:26) Martin Naenfeldt (Gabriel Deutsch) PP1
1-3 (18:23) Miro Lehtimäki (Erik Palm, Anton Johansson) PP2
1-4 (59:27) Miro Lehtimäki (Ville Heikkinen, Anton Johansson) ENG