Jim Jakobs gjorde 1-0 och första målet i Vallentuna dressen, snörade av skridskorna med seger och gav tre Vikingavrål som matchens lirare!!

Vallentuna tog en 3 poängare i en sk betydelselös match mot Segeltorp

Segern skrevs till 3-2 efter periodsiffrorna 1-1,2-0,0-2. Moraliskt skönt när mycket inte fungerar eller saknas.

Det kändes ganska tryggt med 3-0 inför den sista perioden då spelet inte bjöd på något skön lir, skotten var då 9-12, när matchen var slut blev det 10-19!!!! Utvisningarna 7×2 mot 2×2. Segeltorp fick onödigt två snabba mål i den första fem minutaren av sista perioden, precis tvärt emot vad tränare Kullerback och Österblom hade sagt i sista period pausen, Segeltorp fick en massa visningar med sig men hemmalaget stod emot och höll undan och vann tillslut. Segeltorp kommer att spela i den södra VårEttan, så det var sista matchen mot dem.

-Vi gick med endast tre femmor, vi har 9 gubbar borta, vi orkade si så där 12-13 minuter i varje period sen tröt orken, vår målvakt fick problem med ljumsken under matchen så det är tungt att genomföra matcher med dessa förutsättningar, ingen ursäkt utan mer ett konstaterande, säger Mikael Österblom.