*Information om covidbevis*

Från den 1 december kommer Covidbevis att införas vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Sverige. 

Vallentuna Hockey kommer att använda sig av 100 personers regeln med kontroll av Covidbevis utfärdat av e-Hälsomyndigheten i Vallentuna Ishall, för att vi fortsatt ska kunna arrangera hemmamatcher för A-laget utan publikbegränsningar.

Vid vår hockeyskola, ungdoms- och juniormatcher kommer vi inte att kräva Covidbevis men däremot kommer vi att begränsa dessa offentliga tillställningar till max 100 personer vid varje unikt tillfälle.

Vallentuna Hockey har sin hemmapremiär den 11:e december kl 16.00 mot IF Sundsvall och även hemma match den 12:december kl 15.00 mot Örnsköldsviks HF

>

Vi väljer också att informera om detta redan nu för att du som åskådare ska kunna förbereda dig. 

Följande gäller: 

* För dig som har e-legitimation hämtar du enkelt ditt covidbevis på covidbevis.se
* Om du inte har e-legitimation eller på något annat sätt ej har möjlighet att ladda ned ett Covidbevis så behöver du skicka in en blankett för att få ditt fysiska covidbevis. Blanketten hittar du på på ehalsomyndigheten.se
* Personer till och med 18 års ålder är undantagna från direktiv om Covidbevis, inte heller för de personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19 och kan uppvisa ett läkarintyg om detta.

Utöver Covidbevis och läkarintyg måste man kunna legitimera sig vid entrén för att komma in på arrangemanget. Mer information kommer att finnas på plats hur kontrollen kommer att ske.  

Vallentuna reserverar sig för eventuella ändring eller tillägg i de förslag som presenterats av Regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Vallentuna Hockey vill verkligen värna om att våra medlemmar, spelare, funktionärer och all annan ideell och anställd personal kan bedriva verksamheten genom att alla ni som håller på och stöttar våra lag kommer att hjälpa oss för att göra våra arrangemang så säkra och trevliga som möjligt.

//Styrelsen Vallentuna Hockey Förening//