Inför ÖHF – Vännäs

Ikväll är det fight om tre poäng i Skyttishallen.
19:00 är det nedsläpp mellan Örnsköldsvik HF och Vännäs HC.
– Vi vill ta revansch efter förlusten i Vännäs förra veckan och istället bygga vidare på segern mot Lejon senast, säger Mikael Wågström, assisterande tränare i ÖHF och fortsätter om just matchen i söndags mot Lejon:
– Det var inte någon vidare inledningsperiod av oss. Men sedan så tycker jag att vi i de två avslutande perioderna presterar på en helt okay nivå och det var skönt med tre poäng.

ÖHF och Vännäs har i seriesammanhang mötts tre gånger tidigare den här säsongen. Första mötet i grundseriens premiär vann ÖHF med 6-2. Därefter har Vännäs vunnit två raka matcher.
– De båda förlustmatcherna har inte varit tillräckligt bra prestationsmässigt. Tittar jag på matchen för en vecka sedan så var Vännäs betydligt mer aktiva än oss och så ska det inte få se ut ikväll. Jag vill se att vi tar tag i händelserna, att vi spelar vårt spel, säger Wågström.

I ÖHF saknas Viktor Fränckel (skada) och Axel Lundgren (sjuk). I övrigt är samtliga tillgängliga och dessutom så finns det en ny bekantskap i truppen, forwarden Alfred Sjödin som tidigare under säsongen representerat Piteå. Sjödin kommer i ÖHF spela i tröjnummer 50.

ÖHF:s preliminära lag
Oliver Dackell (Viktor Nyman).

Alexander Popovic – Nicklas Nordenberg.
Marcus Byström – Rasmus Lindgren.
Richard Lundin – Victor Blom.

Anton Karlström – Andreas Forsström – Simon Engström.
Oliver Pihlström – Linus Håkansson – Emil Johansson.
Anton Näsström – Oscar Frestadius – Alfred Sjödin.
Espen Hermanrud – Jonathan Wågström – Alexander Naskov.
Ondrej Sisolak.

Kan du inte vara på plats i Skyttishallen så sänds matchen i ÖHF Play:
https://play.staylive.se/ornskoldsvikhf/l/24537