Karls tankar inför match: TAIF-Halmstad

Efter en jämn och tät drabbning mot Piteå i Play Off 1 så tar vi emot Halmstad Hammers ikväll för att spela första matchen i Play Off 2.

Om vi tittar tillbaka på matchserien som vi hade mot Piteå så kan man ju lugnt konstatera att det var två jämna lag som möttes med tanke på att alla matcher fick avgöras i sudden death. Jag tycker det var starkt av oss att vinna första matchen uppe i Piteå med tanke på att vi knappt hade fullt lag. Men det tyder på att vi är en stark som grupp och har kommit ihop oss väldigt bra.

Andra matchen så är det ju klart att det är tungt att tappa i slutet av matchen och sen att de avgör så pass tidigt i sudden. Men det var bara att ladda om efter den förlusten och det gjorde vi på ett bra sätt med tanke på att vi vinner den tredje och avgörande matchen. Återigen visar vi på att vi är ett starkt lag som kommer ihop oss och gör så att vi vinner matchen.

Nu står vi inför första matchen i Play Off 2 och det är som sagt var Halmstad som kommer på besök. Vi har stött på varandra fyra gånger denna säsong och vi har vunnit en match medans Halmstad har tre segrar mot oss. Vi förväntar oss en fartfylld matchserie mellan två skickliga lag. Halmstad kommer från att förlorat Hockeyettanfinalen med 2-1 i matcher mot Väsby och vi kommer och från en matchserie över tre matcher men kommer in i Play Off 2 som vinnare.

Ha en trevlig hockeykväll i Stiga Arena!