Påminnelse om årsmötet – anmälan senast 4/6

Ni har väl inte glömt att anmäla er till KRIF:s årsmöte? I och med rådande omständigheter så kommer vi endast ta in 50 deltagare. Möjligheten att deltaga online finns, se nedan.

Inbjudan till KRIF Hockeys årsmöte, tisdag den 9 juni 2020 kl. 18.00 i Soft Center Aula i Ronneby. Årsmötet kommer ha begränsat antal platser p.g.a. rådande omständigheter. Anmälningsplikt gäller. Du kan också medverka digitalt.

Med anledning av coronapandemin har styrelsen för KRIF beslutat att de medlemmar som vill delta på årsmötet måste anmäla sig senast den 4 juni till [email protected]. Detta för att klara Folkhälsomyndighetens krav med högst 50 personer och
med 1,5-2 meters avstånd från varandra.

Lite info om årsmötet:
• Obs! Det finnas även möjlighet för våra medlemmar att deltaga på årsmötet digitalt, skriv detta då du gör din anmälan på [email protected]. Ange namn och vilken mailadress du vill ha inbjudan till på det digitala årsmötet.
• Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på kansliet från tisdagen den 2 juni 2020.
• Utöver sedvanliga årsmöteshandlingar kommer vi besluta om två viktiga förändringar:
• Nya omarbetade stadgar
• Namnbyte från Kallinge Ronneby Ishockey Förening till KRIF Hockey.
• Vår sportchef Tobbe Karlsson kommer och berätta om lagbygget.

Medlem! Glöm inte anmäla dig till årsmötet på [email protected]. Senast den 4/6. Har du några frågor går det bra att ringa 0734-436111. Vill du delta på årsmötet och ännu inte är medlem så kontakta kansliet eller Swisha 1233384765. 300 kr enskild medlem, Familjemedlemskap 1000 kr.

Hjärtligt välkomna!
Alltid Oavsett!