Ramnäs Buss & Resetjänst AB förlänger samarbetet med föreningen

Nu står det klart att vår fina samarbetspartner Ramnäs Buss & Resetjänst AB fortsätter med stöd till Surahammars IF även kommande säsong.

Ramnäs Buss & Resetjänst bildades 2013 och har i många år varit en nära partner till oss i Surahammars IF. Med bekväma bussar och duktiga chaufförer har de tryggt och säkert transporterat våra hockeykillar land och rike runt. När samarbetet nu förlängs så säkerställer vi även i framtiden prisvärdiga och trygga resor för våra spelare, samtidigt som ett ekonomiskt stöd hjälper oss som förening att utvecklas och bli starkare.

Ramnäs Buss & Resetjänst AB är ditt lokala och personliga bussbolag som erbjuder ett stort antal färdigpaketerade bussresor och resetjänster. Ramnäs Buss & Resetjänst AB erbjuder varierande och trivsamma reseupplevelser såväl inom landet som ut i övriga Europa.

Du kan förutom de färdiga paketresorna precis som oss i Surahammars IF, hyra en buss med chaufför från Ramnäs Buss & Resetjänst om du och dina kompisar, ditt lag eller din förening ska ut på äventyr och vill säkerställa en trevlig, trygg och säker resa.

För mer information om företaget, besök Ramnäs Buss & Resetjänsts hemsida

eller ring 021-12 30 10

Tack Ramnäs Buss & Resetjänst AB för att ni väljer att vara med och hjälpa oss framåt.

Text: Mattias Forsberg