Inför Enköping – BHF

Det var upplagt för hockeyhelg i Borlänge ishall men så blev det tyvärr inte. Nu väntar match mot Enköpings SK i Bahcohallen. Enköping imponerade stort under grundserien och slutade tvåa i östra serien före storlag som Hudiksvall och Visby. ESK var dessutom det lag som tog flest poäng mot toppkonkurrenterna i grundserien. Under de inledande tre matcherna i allettan så har ESK två oavgjorda och en förlust.

Fakta om Enköping
Placering i grundserien 2020/2021: 2 i HE Östra
Medelålder: 23.61
Medellängd/Medelvikt: 183,82 cm / 83,68 kg
BHF-bekanta spelare: Jesper Bärgård
Spelare att hålla ett extra öga på: Wilmer L

indblad, Oliver Horrsell, Daniel Andersson och Gustav Lindberg.

BHF studsade tillbaka senast mot Östersund och stod för en solid insats. Alexander Johansson som var riktigt bra mot ÖIK fortsätter i kassen även i dagens match mot Enköping. Nygamle backen Filip Hedberg gör comeback i BHF-tröjan i eftermiddag.

– Vi har en väldigt bra känsla inför dagens match. Vi hade en bra träning igår och är förberedda för att möta Enköping. Det var väldigt viktigt för att få till en match i helgen då vi behöver behålla matchtempot. Jag tror att matchen mot ESK kommer att bli en tight historia men vi kommer gör allt för att kriga till oss tre poäng, säger Oliver Erixon.

Match: Enköping – Borlänge
Arena: Bahcohallen
Matchstart: lördag 23/1 16.00
TV: Matchen sänds via Hockeyettan Play.

Statistik: stats.swehockey.se
Odds (ATG): 1: 2,22 , X: 4,30, 2: 2,35

Stötta BHF genom att Swisha en slant till 123 565 26 31