Efter Kalmar – Hammers

Tyvärr gick alla resultat emot oss i kväll och om det blir AllEttan eller Fortsättningsserien avgörs på fredag hemma i Halmstad Arena.

Borås vann över Vimmerby och Hammers förlorade med 4-1 i Kalmar. Det betyder att vi bara ligger 1 poäng före Borås men en omgång kvar.

Hammers tog ledningen tidigt i förta perioden men ändå stod det det 2-1 till Kalmar när perioden var slut. Mellanakten blev mållös och i början av tredje perioden trodde vi alla att Hammers kvitterat men vi fick målet bortdömt. Strax där efter drar vi på oss en 5-minuters utvisning och under denna sätter Kalmar 3-1 och senare även 4-1 vilket blir slutresultatet.

Så här säger Jensa om matchen:

Vi kommer inte upp i den nivån som krävs för att vinna idag.
Vi börjar matchen bra och borde kunnat utnyttja vårt 5 mot 3 bättre. Sen är vi ändå med inför sista och har en 2-2 puck inne som domarna helt otroligt dömer bort.
Matchstraffet gör att vi inte kan göra en sista push.
Nu blir det avgörande hemma på fredag, jag sa inför serien att detta avgörs i sista omgång och nu är vi där.
Vi hoppas att publiken blir vår 6:e spelare på fredag och lyfter fram laget till seger.