Wed 27 Jan 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag THO -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag FOR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag BOR -
Thu 28 Jan 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag HHC -

INSTÄLLD MED ANLEDNING AV COVID-19

 

Östersund IK och Jämtlandsgymnasium kommer hålla en Try-out till föreningens Elitishockeygymnasium, Nationell idrottsutbildning (NIU) tisdagen den 24 November 2020. Tryoutdagen riktar sig till killar födda 2005. Läs mer och anmäl dig via länken nedan.

Under dagen kommer vi genomföra förberedande fysträning inför ispasset. Dagen består utav ett ispass och en internmatch samt information för både spelare och föräldrar gällande vår egen verksamhet och även information gällande Jämtlandsgymnasium till föräldrar. Samling sker i Östersund Arena kl 8.20 och vi är klara med dagen ca 16.30.

Vi kommer ha en öppen anmälan, och anmälan sker via länken nedan. Vi kommer ha begränsat antal platser och ett urval kommer göras efter att anmälan är stängd. Mer detaljerat schema för dagen skickas ut separat till antagna deltagare (maxantal 4 mv-12 backar-18 forwards). Personliga inbjudningar skickas ut ca 1-2 veckor innan, och det kan även bli med kort varsel. Vi hoppas att ni är intresserade att besöka oss och träffa oss på plats i Östersund och höra mer om Föreningens utbildningsplan för Elitishockeygymnasiet, Nationell idrottsutbildning (NIU).

Datum: 24 november 2020
Plats: Östersund Arena
Avgift: Lunch och resor bekostar deltagarna själva.
Sista anmälningsdag: 6 november 2020

 

Utifrån den rådande corona situationen har vi tagit hänsyn och anpassat innehållet under dagen. Viktigt att följa folkhälsomyndighetens råd vid resor och under tryout dagen.

Om du vill läsa mer om vår skolverksamhet NIU samt kvällsverksamhet i Östersund IK gå in på vår hemsida alt klicka på länken https://www.hockeyettan.se/ostersunds-ik/nui-lui/niu/