Fortsatt obesegrade!

ÖIK fortsätter segersviten och är hittills obesegrade i Allettan Norra.

Under lördagen tog man emot Köping hemma i Östersund Arena och efter att slutsignalen ljöd var resultatet 2-0. ÖIKs båda mål gjordes av Marwin Ingmarsson som efter matchen fick sin klubba nedkyld av lagkamraterna – då förstår ni hur het han var! Även Tim Juel fortsätter att leverera mellan stolparna och höll helt tätt under lördagsmatchen. Juel leder även målvaktsligan i Allettan Norra med sina 95,36% i räddningsprocent efter fem spelade matcher.

Redan på onsdag är det dags för ny match hemma i Östersund Arena då Borlänge kommer på besök. En match som förväntas bli het men ÖIK hoppas på att kunna ånga vidare på segertåget.

ÖIK ligger just nu tvåa i tabellen efter Boden som även de är obesegrade. ÖIK har visat på ett starkt spel och en bra laganda, dessutom har man lyckats minska utvisningarna rejält, något som resulterat i vinst, tre matcher vunna på fulltid och två matcher vunna på övertid. Men för att lyckas behövs ett bra stöd på läktaren och vi är väldigt tacksamma för alla som kommer och stöttar!