Så var det dags för ett avgörande

Ikväll klockan 19.00 släpps pucken i Östersund Arena mellan ÖIK och Hudiksvall. Vid vinst blir det en sista avgörande match i morgon lördag kl 16.00, vid förlust är säsongen över. ÖIK har under flertalet tillfällen hämtat hem underlägen och överraskat när många räknat ut dem. Skulle det bli en sista avgörande match i morgon släpps biljetterna efter matchen.

Att döma av engagemanget på våra sociala medier och i arenan ser vi att stödet är enormt! Något vi är väldigt tacksamma över. Att se alla fina kommentarer efter såväl vinst som förlust gör att vi känner oss väldigt stöttade och vi ser ljust på framtiden. Så – ett stort tack till er alla! Trycket på biljetterna inför kvällen har varit stort och vi hoppas på ett riktigt bra drag i arenan!

I kväll saknas David Westlund som är avstängd efter den omdiskuterade tacklingen i tisdags. I övrigt är det några frågetecken kring sjukdomar annars ska truppen vara intakt och vi är laddade till tusen på att vända och avgöra den här playoffserien hemma i Östersund Arena och ta oss vidare till Allsvenskt kval!

 

Kan du inte närvara i arenan köper du matchen på https://play.staylive.se/ostersundsik

NU KÖR VI!

#tillsammansärviÖIK