Ledartillsättning i elitverksamheten

Christoffer Jönsson kom in som ny huvudtränare för ÖIKs J20 lag till förra säsongen, han ledde laget till en fjärdeplats i J20 Elit norras grundserie vilket också innebar slutspelsplats, väl där slutade laget på en tredjeplats i tabellen efter Björklöven och Sundsvall. Nu väljer Christoffer att förlänga sitt kontrakt och bygga vidare på det talangfulla lag som han har till sitt förfogande.

Lars ”Larsa” Gunnarsson är den andra ledarpjäsen som stannar kvar i föreningen. Han var under föregående säsong radarpartner till Jörgen Själin men tar nu alltså över platsen som huvudtränare för J18-laget.

Målvaktstränaren Karl Malmquist har även valt att förlänga sitt kontrakt och kommer därmed vara målvaktstränare och videocoach för a-laget och utöver detta även ansvarig för utvecklingen av målvakterna i J18, J20 och hockeygymnasiet.

På materialförvaltarsidan kommer den eminente Håkan Lysén fortsätta med förstklassig skridskoslipning till spelarna i a-laget. Till sin hjälp den kommande säsongen får han vid sin sida, sonen Emil Lysén som under allettan och playoff hjälpt till vid sidan av Håkan. Nu är han alltså med från start den kommande säsongen och det är något som föreningen är oerhört glada över.