Seger i premiärderbyt!

Lindlöven visade igår, söndag vem som var storebror då man besegrade Kumla med hela 3-6.

Lindlöven kom ut bäst och gjorde ganska omgående både 1-0 och 2-0 båda baljorna signerade Eric Broman. Kumla reducerade dock snabbt till 1-2. Siffror som  höll sig perioden ut, Lindlöven var dock laget som styrde perioden ganska eftertryckligt, dock var det ibland väldigt slarvigt passningsspel av Löven grabbarna som gjorde att Kumla fick sticka upp ibland.

Andra perioden rivstartades av Lindlöven och med 2 mål av Andre Dahlqvist och ett var av Alexander Kovalonok och Carl Skärström så vann Lindlöven period 2 med 4-0. Inte bara det, Kumla hade det väldigt jobbigt i egen zon där Lindelaget hade mängder av långa anfall.Det kunde varit större siffror när grabbarna gick ut till paus efter 40 min och matchen var förstås avgjord.Sista perioden fick Kumla tröstmåla inte bara en gång utan två gånger. Men det blev aldrig något darr för laget utan sista 20 min spelades av och Lindlöven vänder nu hem till hjärtat av bergslagen  med 3 välförtjänta poäng.

Nästa match spelas hemma på onsdag mot Surahammar som har Conny Strömberg i laget.