Tisell: ”Kommer bli jämnt och tufft!”

Under onsdagskvällen är det återigen dags för match i Liljas Arena, då Nybro Vikings tar emot Kallinge/Ronneby IF. I den senaste omgången vann Kallinge på hemmaplan mot Borås och Nybro hämtade hem tre poäng i sin bortamatch mot Hanhals.

Datum: Onsdag den 20 november.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena.
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

trong>

* Tankar inför morgondagens match mot Kallinge/Ronneby?

– Jag tror att det blir en holmgång som alla andra matcher. Det kommer att bli ett mål hit eller dit och mötet med Kallinge kommer bli jämnt och tufft. Vi har mött dem tre gånger och det har varit jämna matcher och det kommer det att bli imorgon också. Ska vi vinna, måste vi göra många bra saker.

* Vad tar du med dig från senaste matchen mot Hanhals?

– Det som jag gillar med våra killar är att de har förmågan att spänna musklerna, vara skärpta och på tårna när det behövs. Killarna har gjort det riktigt bra. I matchen mot Vimmerby hade vi en större tändning och vi visste att de skulle köra på hårt. Vimmerby kanske egentligen är ett bättre lag än Hanhals. Men i matchen mot Hanhals så saknade vi den där yttersta tändningen och så möter vi ett Hanhals som kör på som dårar och gör det riktigt bra. Vi är illa ute flera gånger i den matchen och Hanhals gör det beundransvärt bra. Men då kliver Robin fram och gör det bra, vi har ett bra boxplay och vi gör två mål i powerplay. Det är härligt!

* Läget i truppen?

– Daniel Håkansson har börjat så smått med träningen, men han kommer inte vara med i morgondagens match. I övrigt är alla tillgängliga.

* Lycka till i morgondagens match mot Kallinge/Ronneby IF!

– Tack så mycket!