Östersunds IK – Näringslivet hjälper till att slå rekord!

Årets Enkronasmatch har blivit en rejäl succé där marknadsavdelningen i Östersunds IK fått ett oerhört positivt gensvar från våra företagare trots tuffa tider med pandemin som pågår. Till det här året valde klubben att fortsätta med den årliga Enkronasmatchen trots att publik inte kan vara på plats. Istället har man via ett gott samarbete från ATG fått möjligheten att sända matchen mot antagonisten Hudiksvall helt gratis (matchen kan ni se här). Sändningen av matchen startar redan 15.30 med livestudio och intervjuer inför matchen.

Enkronasmatchen i sig är Östersunds IKs största och viktigaste event då vi i samarbete med näringslivet bjuder alla på fri entré genom att stötta oss med 2700 kr eller 5400 kr. Just summan 2700 är en krona per åskådare i arenan i och med att 2700 personer är fullsatt hall. En del företag är med och bidrar m

ed två kronor per åskådare och det innebär som ovan nämnt 5400 kronor. Till detta år är vi glada att meddela att vi nått succéartade höjder med deltagandet i Enkronan då vi i dagsläget har över 300 företag som är med på resan!

Utöver att företag är med och sponsrar så har även privatpersoner fått chansen till att vara med och bidra med tio öre per åskådare det vill säga 270 kronor, där vi i dagsläget har uppemot 100 deltagare.

Marknadschefen Nisse Höglund om det positiva gensvaret på Enkronasmatchen:

– Vi är överraskade att vi på kort tid och trots läget i världen som vi lyckats få in över 300 företag som är med och bidrar. Personalen på marknadssidan och även en grupp med personer hjälpt föreningen under många har verkligen gjort ett starkt jobb med försäljningen. Vi vill rikta ett stort tack till alla företag och privatpersoner som är med och bidrar det betyder enormt mycket för Östersunds IK!



TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK