SEMIFINAL ÖIK – Kalix

Ikväll har vi chansen att skriva historia och ta oss till kvalserien till Hockeyallsvenskan!
Läs Kjellas tankar inför matchen: Ikväll kl.19.00 är det nedsläpp i andra semifinalen mot Kalix.
Vi vann tisdagens bortamatch med 6-3 efter två mål i tom bur. En match där vi kommer ut flygandes och skapar massor av chanser första tio minuterna och leder rättvist med 3-0.
Vi startar även andra perioden bra och har några lägen för 4-0 istället gör Kalix 1-3 på en spelvändning. Efter det är matchen jämnare och det är kamp hela vägen in i mål som nästan alltid i slutspelsmatcher. För oss gäller det att fortsätta�
�spela vårt spel, vara konsekventa och noggranna. Kalix är giftiga och effektiva när dom får ytor.
Vi ser fram emot kvällens match och hoppas att ni kommer och hejar på oss
Till kvällens match är alla spelare tillgängliga dvs Roope Reini och Jesper Fastesson är tillbaka.