Studsarna inte på Hammarbys sida i Enköping

Hammarby förlorade onsdagens bortamatch i Enköping, segersiffrorna för hemmalaget skrevs till 3-1.

I den första perioden spelade Bajen bra, och tog också ledningen efter knappt tio minuter genom Simon Pousette, som fick på en praktträff från blå. Det blev periodens enda mål, och rättvis ledning för Bajen.

Tyvärr gick det verkligen inte Hammarbys väg i den andra perioden. Enköping gjorde tre mål inom loppet av fem minuter, och två av dem kom efter lyckosamma studsar. Hammarby kämpade på men kom inte närmare än ett stolpskott, och kunde inte utnyttja de två numerära överlägen man fick i periodens andra halva.

Hammarby är just nu hårt sargade av skador och sjukdomar, och det tog ut sin rätt i den tredje perioden då spelarna inte orkade forcera för en reducering. Hemmalaget hade kontroll på matchen, men gjorde heller inte några fler mål – 3-1 stod sig.

Nästa match för Hammarby är på söndag hemma mot Nyköping, förhoppningsvis har vi fått tillbaka några spelare från sjukstugan då och kan orka hålla tempot uppe lite längre än i dagens match.