Inför helgens drabbningar i östra serien

Visby/Roma-Hanviken Fredag 19.00

Viktig match för hemmalaget som bara har två poäng ner till att hamna under AllEttanstrecket när man nu tar emot jumbon Hanviken. Ett Hanviken som ändå plockat poäng i de två senaste matcherna och kommer från en övertidsseger mot Sollentuna senast. Men kan man rå på Gotlänningarna som är så starka ute på ön?

Hudiksvall-Trångsund Söndag 16.00

Hudiksvall fortsätter att vinna och har endast tappat en poäng hittills, senast vann man borta mot Väsby med 1-3. Trångsund är inne i en tuff period där man förlorat tre raka och än mer anmärkningsvärt är att

man inte gjort ett enda mål på dessa tre förluster. Hur lyckas man ändra på det mot Hudiksvalls starka försvar?

Vallentuna-Huddinge Söndag 16.00

Vallentuna kommer med två raka vinster och försöker närma sig AllEttanplatserna. Nu tar man emot tvåan Huddinge som fortsatt går starkt med tre raka vinster. Kan Vallentuna störa dem?

Hammarby-Nyköping Söndag 16.00

Två lag som förlorat en del på slutet och som det också bara skiljer en placering på, Hammarby på tionde plats och Nyköping på nionde. Frågan är vem som bryter förlustrenden först.

Väsby-Enköping Söndag 16.00

Väsby, som hade en rad vinster, åkte senast på en förlust mot Hudiksvall men har i övrigt gått starkt i år. Det är också laget som gjort flest mål av alla i serien. Trea som man ligger tar man nu emot fyran Enköping. Ett Enköping som kommer från en seger mot Hammarby med sig och vi kan nog vänta oss en jämn och bra match.

Segeltorp-Hanviken Söndag 16.00

Segeltorp är nära en AllEttanplats, men inte tillräckligt. Man möter nu Hanviken som spelar sin andra tuffa match för helgen. Ett Segeltorp som gjort mycket mål i de senaste matcherna, fortsätter det mot Hanviken?

/Mathias Berglund