Veckans lag Norra vårserien #3

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått. I den norra serien har endast två matcher spelats i veckan.

Målvakt

John Westermark, SK Lejon (3)

John tar plats i veckans lag för tredje gången i rad. Efter att ha räddat 35 skott i storsegern mot Kiruna AIF har han nu otroliga räddningsprocenten 97,32% som han leder målvaktsligan med.

Backar

Nicklas Nordenberg, Örnsköldsvik

Nordenberg stod för en assist i Örnsköldsvik 2-0-seger mot Kiruna IF. Dessutom var han inne på båda målen vilket ger honom +2 i plus/minusstatistiken.

Oliver Nilsson, SK Lejon

I SK Lejons storseger mot Kiruna AIF var Oliver Nilsson på hugget. Backen stod för ett mål och två assist och fick +4 i plus/minusstatistiken. Ett bra facit för Oliver som klättrar upp i ledning av backarnas poängliga.

Forwards

Elias Jacobs, SK Lejon

Någon mer given denna vecka fanns nog inte. Elias var inblandad i sex av SK Lejons tio mål med sina två mål och fyra assist. Det var också Elias första poäng i vårserien och det tar honom direkt upp till andraplats i poängligan.

Björn Gabrielsson, SK Lejon

Centern stod för två mål och ett assist i veckan vilket var hans första poäng i vårserien. I grundserien blev Björn tvåa i den interna poängligan och fortsätter han som denna vecka lär han hamna högt upp i vårserien med.

Kristian Falk, SK Lejon

Kristian Falk stod för två mål i SK Lejons segermatch. Efter den ligger han nu delad etta i skytteligan med totalt tre fullträffar.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag?

Veckans lag norra vårserien #1

Veckans lag norra vårserien #2

/Mathias Berglund