Veckans lag #4 Västra vårserien

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt:

Hugo Fagerblom – Skövde
Fagerblom höll under veckan nollan hemma mot Surahammar och gjorde dessutom ett piggt inhopp i matchen mot Lindlöven där han räddade tio av elva skott.

Backar:

Daniel Thelin – Skövde
Skövdes nyförvärv från Värmdö i division 2 har fått en bra start i sin nya klubb. Stockholmaren gjorde under veckan två assists i 3-0 segern mot Surahammar. 23-årigen har därmed gjort tre poäng på lika många matcher.

Nicklas Larsson – Surahammar
38-årige Nicklas Larsson gjorde A-lagsdebut för Surahammar 1999. 20 år senare är han fortfarande en av klubbens viktigaste kuggar. I segermatchen mot Malung låg Larsson bakom två av Suramålen och noterades för +2 i +/- statistiken.

Forwards:

Max Lalander – Lindlöven
Lindlövenforwarden Max Lalander fortsätter att leverera. Under den gånga veckan gjorde 25-åringen ytterligare tre mål och en assist och knappar därmed in på Kumladuon Victor Wänghult och Oliver Östergren i poängligan.

Jonas Kapla – Malung
Malung som var en positiv överraskning i grundserien, men i vårserien har de gått betydligt tyngre. Malungs nyckelspelare Jonas Kapla låg under veckan bakom att man fick stopp på den negativa trenden med sina två mål och två assists.

Anton Björkman – Lindlöven
20-årige Anton Björkman har varit en av Lindlövens viktigaste spelare under sin första seniorsäsong. Den senaste veckan gjorde Hagaströmprodukten fyra assists och har totalt gjort 26 poäng på 28 matcher för sitt Lindlöven.

//Mats Tjernström