Vinst mot Sollentuna!

Det blev seger i senaste hemmamatchen mot Sollentuna. Vi tar tag i matchen från start och lyckades göra 1-0 efter bara tre minuters spel. Vi för spelet genom hela den första perioden och vinner skotten med hela 20-3, men får bara med oss ett 1-1 resultat in i pausvilan.

I andra perioden går vi ner oss lite samtidigt som Sollentuna höjer sig. Efter drygt sex minuter in i andra p

erioden tar Sollentuna också ledningen efter att ha utnyttjat en 2-1 situation. Efter det släppte vår handbroms och 12 sekunder senare så står det 2-2 på tavlan efter att Victor Andersson snyggt styrt in pucken bakom en chanslös Jakob Bälter. Sedan gör vi 3-2 och 4-2 av bara farten och det känns som vi har full kontroll på händelserna i matchen. Sollentuna lyckas ändå att reducera till 4-3 med sju minuter kvar av perioden.

I tredje perioden så fortsätter vi att trycka på, samtidigt som Sollentuna också har sina chanser. 4-3 står sig matchen ut och vi tar säsongens tredje trepoängare. En mycket viktigt seger i jakten på Allettanplatserna.

På söndag blir det rivalmöte i Björkängshallen då Visby/Roma kommer på besök. Pucken släpps 16.00.