Vallentunas uppladdningen är igång!

Nu har det gått en vecka sedan Vallentuna blev klart för Allettan i ATG Hockeyettan och nu så är spelschemat spikat, det blir tufft och tight. Om vi kikar lite på sociala medier och lyssnar in de så kallade ”experterna” så är en trio bestående av Vallentuna Hockey, Kiruna IF och Lindlöven tippade att bli bottenkonkurrenter med 100 gånger pengar till seriesegern. Vi vet att inneboende i Vallentunas trupp finns betydligt högre målsättningar och kvalité i laget och det har man ju inte minst visat mot de fyra lagen från Östra som kvalificerade sig och där vi lät göra en inbördes tabell mellan Väsby, Hudiksvall, Huddinge och Visby som vanns av Vallentuna på 14 inspelade poäng. Känns som att detta skall ge extra styrka med sig in i AllEttan.
Vallentuna inleder med back-to-back match den 28/12 och 30/12 mot Lindlöven där den 30:e är hemmamatch med nedsläpp klockan 1900.
Vi inleder idag med att ta pulsen på laget och ledarna och de förberedelser som är igång och först ut i denna analys blir ett samtal med våra coacher Charlie T och Fredrik S.
-Nu har det gått en vecka och förhoppningsvis har det hunnit att smälta in snabbt och nu är ni i planeringsfasen inför AllEttan starten. Vad har ni gjort den gångna vecka sedan det blev klart?
-Ja, tack det är skönt att klubben har säkrat kontraktet till ATG Hockeyettan 20/21. Vi har hela tiden haft som mål att nå Play Off., AllEttan platsen ger os bra möjligheter att nå dit både genom bra förberedelser men också att resan dit känns mer öppen nu när vi spelar AllEttan.
-Har ni någon plan på att förstärka truppen något eller finns det några förändringar på gång som vi kan ta del av? 
-Vi har den trupp vi har haft från början, den stora skillnaden är att vi får tillbaka lite spelare från skador. Eventuellt har vi några spännande namn att bjuda på, men vi får se hur det blir. Men vi tror mycket på varandra och vi har tagit kliv som grupp under resans gång, så de som har tagit oss så här långt har fullt förtroende resterande del av säsongen.
-Vad kan våra supportrar förvänta sig ytterligare av Vallentuna Hockey i Allettan och vad blir er målsättning där? 
-Som jag nämnde tidigare så vill vi förlänga säsongen med Play Off och vi har alla möjligheter att nå dit. Sedan kan supportrarna förvänta sig ett Vallentuna som jobbar för varandra i alla lägen och inte ger upp.
-Ni börjar med back-to-back mot Lindlöven, vad vet ni om dem? Något speciellt som ni tar i fokus?
Blir spännande att möta Lindlöven, jag vet inte så mycket om dem men jag har en jul helg att läsa på lite. Vidare så är det viktigt att vi fokuserar på vårt eget spel och det som vi själva kan påverka.
-Ni är tippade att hamna i botten av Allettan Norra av ”experterna”, varför tror ni att de tippar så illa? Vad kommer att krävas för att bevisa eventuella motsatsen?
Ja, vi kom in som sista lag till All Ettan och har varit lite för ojämna tycker vi själva, men jag tror absolut att vi har en chans att motbevisa alla experter.
Nu ser vi fram emot julledighet och senare uppladdning inför seriestarten och med förhoppning om en tillströmmande publik i hallen när det blir ”riktig hockey” med mera fart och briljans i allt.
Vi önskar er en god jul och skön uppladdning inför vad som komma skall.”