Förlust senast för Forshaga – nu dags för revansch

I fredags spårade Forshagas segertåg ur i matchen mot Köping på bortaplan. Det räcker inte att ställa ut skridskorna på isen, utan man behöver göra jobbet på isen också. Detta saknades i de första två perioderna och skottstatistiken 27 – 11 i Kumlas favör inför den tredje perioden speglar detta. Ställningen var dock bara 2 – 1, så chansen fanns fortfarande att vända på steken. Det var ett helt annat lag som kom ut till den tredje perioden och man tog över matchen, men det blev inga mer mål utan man fick åka hem utan några poäng.

Tränare Dennis Hall om matchen:
-”Vi kommer inte upp i nivå alls idag tyvärr. Första två perioderna är de mycket hungrigare än oss. Tredje gör vi ett försök att komma tillbaka men får ingen utdelning. Vi har inte så lång tid att fundera på detta utan bara ladda om inför ny match på söndag.”

Idag är det söndag och dags för match mot Kumla på hemmaplan. Vi hoppas att laget kunnat ladda om ordentligt så att man är med och spelar i matchens alla 60 minuter. Hemmaplansfördelen ökar med ett ordentligt stöd från läktaren, så kom till Ängevi och ge ditt bidrag till att hjälpa laget ta revansch, både på fredagens match och senaste mötet mot Kumla.

Matchstart: 16:00