PRESSMEDDELANDE från HHC: Förändringar truppen.

HHC:s sportchef & t.f. huvudtränare Lars ”Lillis” Lövblom har bestämt att kliva tillbaka som huvudtränare för att fokusera på sin roll som sportchef.

– Tanken att jag skall kliva tillbaka har varit på tapeten ett tag då jag inte hinner med båda rollerna som tränare och sportchef. Magnus Nilsson och Johannes Westring kommer framöver ha delat ansvar för träningar och matcher. De har båda lång erfarenhet som både spelare och tränare så det blir en mycket bra lösning. Jag kommer finnas med i bakgrunden och fixa det administrativa, säger Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef HHC.

Lånet för #13 Aaron Ryback är nu en permanent övergång från Sollefteå till HHC som gäller säsongen ut. Nyförvärvet Gustav Nielsen får tröjnummer #6.

– Nu kan jag fokusera på nästa säsong där prio är ny huvudtränare och vi har några spår som vi undersöker nu, avslutar Lars ”Lillis” Lövblom.

Första träningen efter jul var den 27 december där samtliga spelare var friska.

För en längre webb-tv intervju med ”Lillis” intervju klicka HÄR samt Jennie Blomstrand, ungdomsansvarig, och Gustav Nielsen egen produkt som återvänder.