Straffvinst mot Troja/Ljungby

Huddinge tar tredje raka segern efter straffvinst mot Troja/Ljungby, där Troja kvitterade sent i matchen.

Huddinge  inledde matchen piggt och kunde tidigt gå upp till en 2-0-ledning som stod sig perioden ut. I den andra perioden skapade Huddinge mycket tryck i anfallszon och hade många bud på mål, men det var Troja som gjorde det enda målet i den andra perioden.

I den tredje perioden kunde Huddinge gå upp i en tvåmålsledning igen efter att man utnyttjat spel 5 mot 3. Ledningen såg ut att ta Huddinge mot tre poäng, men Troja ville annorlunda och kunde både reducera och även kvittera när det endast återstod 25 sekunder av den tredje perioden. Förlängningsspelet slutade mållöst och matchen kom att avgöras på straffar. Där var det Huddinge som drog det längsta strået efter att Fredrik Renström satte den avgörande straffen.

Statistik Huddinge-Troja/Ljungby
Mål: 4-3 (2-0, 0-1, 1-2, 0-0, 1-0)
Skott: 29-25 (6-12, 15-7, 5-5, 2-1, 1-0)
Målskyttar Huddinge:
1-0: Alexander Svensson (Björn Jonason)
2-0: Filip Pilö (Robin Sjörén, Fredrik Renström)
3-1: Robin Sjörén (Rasmus Dahlberg-Karlsson, Alexander Svensson) Powerplay
4-3: Fredrik Renström (Straffavgörande)

Höjdpunkter från matchen hittar du här>>

Nästa match för Huddinge är på fredag när man tar sig an Visby/Roma på bortaplan, därefter väntar ytterligare två bortamatcher innan man åter spelar på hemmaplan, söndag 31/1.

Köp soffbiljett:
Köp soffbiljett till Huddinges matcher för 50kr/st, varje biljett ger dig chansen att vinna en cykel från Länna Sport värd 10 000kr.
Swisha till: 123 22 410 81, märk betalningen: Soffbiljett