TAIF Hockey redovisar stabilt resultat

TAIF Hockey presenterar i sitt årsbokslut för perioden 20200501-20210430 en fortsatt stabil utveckling av ekonomin trots en mycket märklig säsong som präglats av nedstängningar och förminskad verksamhet.

Vi har som förening fått ta del av det stöd som beslutats av regeringen och fått kompensation för uteblivna entréer och kioskintäkter via Riksidrottsförbundet och vår ligaorganisation Hockeyettan.

Vi står nu inför stora utmaningar för att fortsatt utveckla vår ungdomssida eftersom det nu finns risker med att rekrytera och behålla spelare.

Vi hoppas nu att samhället snart kan öppna upp igen och att vardagen kan återgå till ett mera normaliserat läge. Vi jobbar på som om säsongen skall utveckla vår förening på samma sätt som tidigare och vi kommer att informera om våra aktiviteter på årsmötet. Vårt mål att nå Allsvenskan kvarstår!

Rejält eget kapital

TAIF Hockey kan nu redovisa ett eget kapital över 2 000 000 kr. Vi berättar mer om vår ekonomiska situation och ställning på vårt årsmöte den 10 juni på Statt i Tranås.

Välkomna alla medlemmar i föreningen! Vi bjuder på smörgåstårta för att fira vårt resultat! OBS Anmälan krävs! Max 50 personer enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Peter Josefsson
Ordförande TAIF Hockey