Övertidsförlust hemma mot Eskilstuna Linden

Det blir förlust på övertid hemma mot Eskilstuna Linden med 4-5.

Eskilstuna Linden tar ledning med 0-1 redan efter 55 sekunders spel och några minuter senare kvitterar Huddinge till 1-1 i powerplay. Bortalaget återtar sedan ledningen med 1-2 innan halva den första perioden är spelade men Huddinge kvitterar återigen i powerplay innan den första perioden är slut och ställningen är 2-2 inför den andra perioden.

I den andra perioden får vi se två mål och det är bortalaget som gör båda och därmed är ställningen 2-4 inför den sista perioden och uppförsbacken ser lång ut för Huddinge.

Den tredje perioden bjuder också på två mål men nu är det Huddinge som gör dessa och tavlan visar 4-4 efter fulltid. Matchen går därmed till förlängning och där hinner det gå en minut innan bortalaget avgör matchen och tar bonuspoängen.

Statistik ifrån matchen:

Huddinge IK – Eskilstuna Linden Hockey 4-5 efter OT (2-2, 0-2, 2-0, 0-1)

Publik: 231 personer.

Nästa match spelas borta nu på söndag mot Mörrum och matchstart är klockan 16:00.