Status Klubbhjärta Period 2

I vår kampanj Klubbhjärta Period 2 som lanserades för två veckor sedan har vi i dagsläget sålt 226 st biljetter. Varje biljett kostar 50 kr och det innebär att vi är uppe i 11 300 kr. Nu hjälps vi åt att nå ännu högre höjder!

Efter önskemål från många medlemmar och supportrar har Nybro Vikings lanserat en ny omgång av kampanjen Klubbhjärta. Det är tillsammans som vi ger föreningen de bästa förutsättningarna att klara de utmaningar som uppstår i och med Coronapandemin. Låt oss tillsammans utmana varandra och stötta föreningen ekonomiskt, målsättningen är givetvis att slå Period 1 då vi nådde 66 500 kr till föreningen!

Vi hoppas att så många som möjligt vill delta i kampanjen och stötta föreningen ekonomiskt. OM det blir spel utan publik under hösten är det stora intäktsbortfall att vänta för Nybro Vikings och då är det väldigt viktigt med en stark ekonomisk grund att stå på och en god likviditet.

Nu kör vi! – Stötta Nybro Vikings och se till att din familj, vänner, kollegor etc. bidrar till kampanjen. Klubbhjärta Period 1 gav 66 500 kr, hur mycket kommer Klubbhjärta Period 2 att ge?

Tillsammans är vi starka – Tillsammans ska vi återigen visa Klubbhjärta!

Vi uppmanar er att köpa ”biljetter” för 50 kr / st (eller valfri summa) för att stötta föreningen så att vi kan bedriva verksamheten på en hög nivå. Kan vi fylla Liljas Arena till 2 500 sålda biljetter? Eller kan vi rent av slå publikrekordet på 4 027? Nybro Vikings är en enad förening och givetvis går dessa intäkter till att täcka kostnader för HELA föreningen!

Såhär gör du!

Swisha till 123 28 38 217 – Märk med ”Klubbhjärta”
Bankgiro 356-5439 – Märk med ”Klubbhjärta”

Stort tack för ert stöd!