Brissle bröt måltorkan – Tranås tog viktig seger * ”Skönt det släppte” * Resultat & klipp fredag 25 november

Han har väntat på det där förlösande målet hela hösten.

När det som mest behövdes bröts torkan.

– Det var skönt att det släppte till slut, säger Tranås forward Erik Brissle.

STÖTTA DIN KLUBB I LIGAN – KÖP ABONNEMANG HÄR

Erik Brissle, 26, är väl ingen spelare som är känd för att ösa in mål i ligan, men den här hösten har det varit som förgjort.

Tolv matcher, sju assist, noll mål.

Men nu kan han sudda ut den där mål-nollan.

Brissle, som gjort över 200 matcher i ligan och är inne på sjunde säsongen, slog till dubbelt i den viktiga matchen mot Skövde IK (4–0)

Han gjorde 1–0 och 2–0 och såg till att Tranås – som jobbat sig förbi den tunga perioder och nu vunnit tre raka – nu har fyra poäng ned till Allettan-strecket.

– Det var skönt att det släppte till slut. Det är klart att det är en självförtroendeboost. Mer än så är det inte. Jag är bara glad att laget lyckades vinna, säger han till Tranås Tidning.

Men det kunde faktiskt ha blivit fler.

– Jag hade en puck i målramen och missade öppet mål. Bränner gör man fortfarande, men några trillade in i alla fall, säger han.

* Uppdaterad version: Tranås vann även mot Köping på söndagen (3–2) och har nu fyra raka segrar i västra och i alla fall ena skridskon i Allettan.

RESULTAT FREDAG 25 NOVEMBER:

HOCKEYETTAN NORRA

Piteå-Hudiksvall 3–6 – SE HÖJDPUNKTERNA HÄR!

Norra seriens tabell – klicka här!

HOCKEYETTAN VÄSTRA

Tranås-Skövde 4–0 – SE HÖJDPUNKTERNA HÄR!

RESULTAT LÖRDAG 26 NOVEMBER:

Vännäs-Sundsvall 1–5 – SE HÖJDPUNKTERNA HÄR!

Nyköping-Huddinge 3–2 – SE HÖJDPUNKTERNA HÄR!

Drömdebut av Cowans inför nya fansen * Gjorde tre mål på sex minuter: ”Väldigt exalterad” * Se målen