Förlust i omstarten

Det blev inga poäng med hem från Grums på lördagen. Dels fick man en tuff start med mål i baken efter 17 sekunder. Sen brände man flera lägen, vann skotten med 33-28. Då borde man göra fler mål, speciellt om man skjuter 15 skott i första perioden.

Det började som tidigae nämts inte så bra, insläppt mål redan efter 17 sekunder. Det är ju ingen start man vill ha, speciellt borta mot Grums. Grums ökade på ledningen till 2-0 efter 7:33, skotten efter första perioden 8-15.

I andra perioden så lyfte Sura upp spelet och nu fick man äntligen utdelning. I en tilltrasslad sitiuation framför Grums målet spräckte Oscar Onsmar nollan efter 15:34. Men något mer mål i andra perioden blev det inte Skotten 9-8.

I tredje perioden ökade Grums på till 3-1 efter 5:36 och när klockan stod på 15:45 plockade Sura ut Hanning för att försöka få till en reducering. Men Grums stängde matchen med mål i tom kasse efter 15:55. Skotten i sista 11-10, totalt 28-33.

Ja spelar man 8 minuter i PP utan att göra mål, så är det inte lätt att vinna. Dessutom så är det fortfarande mycket mentalt hos spelarna. Man vinner skotten med 33-28 och kan bara få till ett mål, då blir det svårt att vinna.

Nu fär man ta nya tag på onsdag, när Lindlöven kommer på besök.

Grums IK-Surahamars IF 4-1 (2-0, 0-1, 2-0)
Skott: 28-33 (8-15, 9-8, 11-10)